Smooth Патрола

Анастазија Николовска

Јас сум искршеница, #НеСум залепница.

Бруно Велјановски
Ема Младеновска

Јас сум од Скопје, ама #НеСум по скопски калап.

Марија Лазароска и Илина Крстевска

Ние сме креативни, #НеСме наспани.

Мила Димчова

Јас сум индустриски дизајнер, #НеСум песимист.

Мирослав Христовски
Мирослав

Јас сум студент по архитектура, патник, уживач во животот, #НеСум себичен.

Нора Дамјанова

Јас сум уметник, #НеСум преварант.

Стефан Рајхл
Александар Кацарски

Јас сум хип-хоп, #НеСум ограничен.

Филип Пералов

Јас сум трапер, #НеСум рапер.

Моника Зафировска

#НеСум наспана и #НеСум само журкаџика.

Христијан Димовски

Црнец сум, ама #НеСум рапер.

Стефан Маринковиќ

Ја сум тивко-гласен борец, #НеСум играорец.

Ангела Миливоевиќ

Јас сум женската на Kendrick Lamar, #НеСум висока.

Срна Цветановска

Јас сум Срна, #НеСум елен.

Тоmmy Мишев

Јас сум филмаџија, #НеСум балканец.

Ангела Петровска

#НеСум тивка, ја сум гласна и полна со дух.

Калина Димова

Јас сум своја, #НеСум ниска.

Немања Пејиќ

Јас сум бајкер.

Марина Никушева

Јас сум кул директорка, #НеСум фејкер.

Сара Иванова

Јас сум Сара, #НеСум Ања.

Филип Велкоски

Јас сум архи, ама #НеСум во тек.

Сара Крстевска

Јас #НеСум од тука, јас сум од секаде.

Јана Тодоровска

Јас сум човек, #НеСум робот.

Денис Ајдаревиќ

Јас сум Енки, #НеСум Елвис.

Борјан Менкиноски

Јас сум од Скопје, ама #НеСум smooth.

Лина Иванова

#НеСум мејнстрим, а љубител сум на модата. Сакам адидас патики, а цртам на најк.

Борјан Стојков

Јас сум Боро, #НеСум Kurtis Blow